Zöld, melyet a természet inspirál

Zöld, melyet a természet inspirál

Legyen az esőerdő, az ősfenyves, vagy a harapni való zöld fű a kedvenced, az idei év színe a Te otthonodat is természettel tölti meg! Érezd otthon magad odakint is, vagy hozd be kertet a lakásba!

2000 óta minden évben a Pantone Color Institute megválasztja az év színét, mely az évben adott kulturális körülményekhez illeszkedik. Az előző években a szín történelmi hangsúlyúvá vált és hatott az építészetre, lakberendezésre, divatra, de még a food-design szemléletre is!

Ami a legfontosabb, hogy az év színe eljut az otthonodba és meghatározza mindennapjaid hangulatát!

Idén a természet került fókuszba, ezzel is felhívva a figyelmet a klímaváltozásra és a környezetvédelemre! Nem mellesleg zöld jelzést kaptunk ezzel, hogy ezzel az üde, friss színnel öltöztessük a belső tereket!

 

Idén dekorálj növényekkel!

Vannak olyan helyiségek, ahol a fényviszonyok vagy a helyhiány nem engedik meg az élő növénnyel történő díszítést, ott jönnek képbe a képek! Hatalmas trópusi lapulevéllel, pálmaággal díszített divatos textíliáid kombináld növény témájú faliképekkel, melyek élővé teszik a falat!

 

A zöld nem csak szín, hanem gondolkodásmód is! 

A természettudatos, fenntartható gondolkodásmód az építészetben és a lakberendezésben is vezető trend. Keress te is olyan megoldásokat, melyek megállítják a pazarlást, hogy hosszú távra tervezett tárgyaidban találhasd meg az örömöt!

 

Ne a bútort cseréld, hanem a kiegészítőket! 

Ha szeretnéd frissíteni egy helyiség hangulatát, nagy hatást tudsz elérni új textíliákkal, ami egy költséghatékony megoldás a bútorcseréhez képest. Egy jól átgondolt párna kollekció meghatározza a helyiség stílusát, otthonosságot sugároz, üde színfoltja lehet a nappalidnak vagy a hálószobádnak. Azok a díszpárnák, melyek megalkotását a természet inspirálta, szinte bármilyen stílusú otthonba illenek.

A zöld szín egy új kezdet!

Ahogy a tavasszal kihajtó növények a megújulást jelentik, úgy jelképezi ez a szín a megújulást a világ számára. Azzal, hogy 2017-ben a Pantone a zöldet választotta az év színének, elindított egy új utat, melyet mi is boldogan járunk. Imádjuk, annyira friss, üde, mint az örök kedvencünk, a tavasz.

Zöld faliképeket találsz a Hello Rosie-nál ITT , falmatricákat pedig ITT !

pinterest