Újdonság! IKEA Bútormatrica! Hello Rosie!

ikea bútormatrica

Újdonság! IKEA Bútormatrica! Hello Rosie!

Fantasztikusak az IKEA bútorok, és tegye fel a kezét, akinek nincsen! Velünk együtt sokan szeretik a svéd bútoróriás termékeit. Ugyanakkor sokunkban támad olykor-olykor egy kis hiányérzet velük kapcsolatban, keresünk valami kis pluszt, egy cseppnyi egyediséget. Talán ezzel is magyarázható, hogy az internetet elárasztják a különböző IKEA DIY ötletek.

 

IKEA DIY? IKEA HACK?ikea butormatrica zöld sarok

Amikor az általános IKEA bútor új kinézetet kap, átváltoztatjuk, lefestjük, kicseréljük egy-egy részét, szóval a saját céljaink és ízlésünk szerint átformáljuk.

Sokan szeretnénk egyedi bútorokkal körülvenni magunkat az otthonunkban, ugyanakkor nem rendelkezünk feltétlenül az elkészítéshez szükséges idővel, kedvvel, kreativitással.

Ezért olyan megoldáson gondolkoztunk, ami

  • egyszerűbb
  • tisztább
  • gyorsabb
  • elronthatatlan

Így született meg az Ikea bútormatrica termékcsalád, ami prémium minőségű, egyedi bútormatricákat kínál felnőtteknek és gyerekeknek.

 

 

ÁTLAGOSBÓL EGYEDIT!

bútormatrica helloImádjuk az IKEA letisztultságát, a sallangmentes svéd vonalakat, ugyanakkor szeretnénk egy kis egyediséget vinni a lakásunk hangulatába. Bútormatricáink segítségévelúgy változtathatod az IKEA bútorodat, hogy az tökéletesen belesimuljon otthonod stílusába. Nem kell egyedi tervezésen gondolkoznod, és asztalost keresned, mert Te magad (bizony Te! :)) akár 1-2 óra alatt a matricáink segítségével újjá varázsolhatod a lakás szinte minden pontját.

Mindenkinek!

Kétféle ember van, aki imád alkotni, és aki szeretne, de nem elég magabiztos hozzá, nincs rá ideje, kedve vagy motivációja. A bútormatrica családunkat Nektek alkottuk! Azoknak, akiknek mindene az alkotás, és alig várja, hogy belevesse magát egy átalakításba, és azoknak is, akinek ez eddig kimaradt az életéből, viszont kipróbálnál egy gyors, szuper minőségű, elronthatatlan, koszmentes megoldást.

TERMÉKEINK VÉDENEK MINDENT ÉS MINDENKIT, AKI FONTOS!

Bababarát. Termékeink oldószer- és szagmentesek, bátran tapizhatják a legkisebbek is. 🙂

Anyukabarát. Könnyed a bútormatrica felrakása, és a termék később visszaszedhető, könnyen tisztítható.

Környezetbarát. Bútormatricáinkat német alapanyagra gyártjuk, és mi magunk tervezzük. A trendi, letisztult design mellett nagy hangsúlyt kap nálunk az anyaghasználat. Sok anyagot teszteltünk, mire rátaláltunk arra a német alapanyagra, ami a legjobb elérhető minőséget képviseli. Erre az anyagra környezetbarát, szagmentes latexnyomtatással készítjük termékeinket.

 

EGYEDIEK ÉS MÉG EGYEDIBBEK!
ikea bútormatrica

Szívesen látnád a saját fotódat egy bútoron? Küldd el nekünk a fotódat (min. 4600×6000 pixel), és mi készítünk Neked egy látványtervet, amit a Te jóváhagyásod után legyártunk. Ezek után már csak élvezned kell a pillanatokat, amikor rápillantasz a bútorodra és egy kedves emlék köszön vissza Rád!

 

Nézzetek körül egyedi bútormatricáink között, és öltöztessétek a Hello Rosie termékeivel a lakásotokat! Alkossunk együtt kicsik és nagyok örömére! 🙂