IKEA LACK | Sakk Lila

5980 Ft

A sakkban a gyerekek játszva sajátítják el a szabályokat. A legnagyszerűbb játék a tudatos ismeretelsajátításra. Játszva tanulunk, és készülünk a nagybetűs életre. 🙂 Az egyik leghasznosabb játék a közös idő eltöltésére.

Ki mondja, hogy egy sakktábla nem lehet csajos? 😉

Leírás

Számtalan előnyük mellett gyerekbarát termékeink, így az IKEA Lack asztalmatricáink is, oldószer- és szagmentesek, könnyen tisztíthatóak, környezetbarát nyomtatással készülnek. Tökéletes választás azoknak, akik igazi DIY csajok, mert kiélhetik a bútor hack-elési vágyaikat. Azokra is gondoltunk, akik kevésbé motiváltak a bútorfelújításban, mert játszi könnyedséggel felrakhatóak, pillanatok alatt az átlagosból egyedi hangulatot teremthetsz, egyszerűen nem tudsz hibázni velük!

Bútormatricáinkat német alapanyagra gyártjuk, magyar tervezői munkával. A letisztult design mellett nagy hangsúlyt kap nálunk az anyaghasználat. Sok anyagot teszteltünk, mire rátaláltunk arra, ami a legjobb minőségű, és könnyen applikálható, ráadásul ha aktualitását veszti – mert a gyerekek sajnos nagyon gyorsan felnőnek – megfelelő előzetes felhelyezés esetén a matrica könnyedén eltávolítható.*

A terméket kérheted (felár ellenében) laminálás nélkül vagy laminálva. Utóbbival egy vékony műanyag réteg kerül a matricára, így az strapabíróbbá válik. Azokhoz a termékekhez különösen ajánljuk, ahol közvetlenül a matrica felületén játszik a kisgyerek.

* Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem ismerjük a bútorod állapotát, minőségét, ezért felelősséget nem tudunk vállalni a visszaszedésre.

** Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes IKEA bútoroknál előfordul néhány milliméter méretbeli eltérés. Kérjük, IKEA bútormatrica vásárlása előtt mérd le a sajátodat.

*** Az IKEA bútor nem része a terméknek.

 

További információk

Bútormatrica mérete

Szélesség x Magasság: 55 x 55 cm