IKEA Konyha Duktig | Chef

6690 Ft7690 Ft

Kisfiúk, Kislányok, mindenki imád főzni, és mindenkinek szüksége van egy kis konyhára! 🙂 Az IKEA konyha Duktig remek választás, itt a kis szakácsok megtanulhatnak főzni-sütni, mosogathatnak, szeletelhetnek, előkészíthetnek, kóstolhatnak, akárcsak a nagyok. Matricáinkkal egyedivé tesszük a kiskonyhákat, pont olyanná, amilyenné Te szeretnéd!

Kérjük, a megrendelés során a Megjegyzésben tüntesd fel a nevet, amit viszont szeretnél látni a szakácssapkában.

Kiürítés

Leírás

IKEA Konyha Duktig My Kitchen. Számtalan előnyük mellett gyerekbarát termékeink oldószer- és szagmentesek, könnyen tisztíthatóak, környezetbarát nyomtatással készülnek. Az IKEA Duktig konyhára való matrica tökéletes választás azoknak, akik igazi DIY Anyukák, mert kiélhetik a bútor hack-elési vágyaikat. Azokra is gondoltunk, akik kevésbé motiváltak az otthoni kézműveskedésben, mert játszi könnyedséggel felrakhatóak, pillanatok alatt az átlagosból egyedi darabot varázsolhatsz egy prémium minőségű matrica segítségével.
Bútormatricáinkat német alapanyagra gyártjuk, magyar tervezői munkával. A letisztult design mellett nagy hangsúlyt kap nálunk az anyaghasználat. Sok gyártó termékét teszteltünk, mire rátaláltunk arra, ami a legjobb minőségű, és könnyen applikálható. A matrica megfelelő előzetes felhelyezés esetén könnyedén eltávolítható róla, anélkül, hogy nyomot hagyna.*

A terméket kérheted (felár ellenében) laminálás nélkül vagy laminálva. Utóbbival egy vékony műanyag réteg kerül a matricára, így az strapabíróbbá válik. Azokhoz a termékekhez különösen ajánljuk, ahol közvetlenül a matrica felületén játszik a kisgyerek.

Kérjük, a megrendelés során a Megjegyzésben tüntesd fel a nevet, amit viszont szeretnél látni a konyhán.

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem ismerjük a bútorod állapotát, minőségét, ezért felelősséget nem tudunk vállalni a visszaszedésre.

** Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes IKEA bútoroknál előfordul néhány milliméter méretbeli eltérés. Kérjük, matricavásárlás előtt mérd le a sajátodat.

*** Az IKEA bútor nem része a terméknek.