IKEA Flisat | Babaház Vanda

4980 Ft5980 Ft

Minden kislány álma egy ház, ahol a legkedvesebb babái élhetnek. 🙂 Tökéletes választás az IKEA Flisat babaház, amit a Hello Rosie segítségével a kislányoddal együtt csinosíthatsz, rendezhetsz be. Tapétázzátok ki a matricánk segítségével a babaházat, hogy még otthonosabban érezzék magukat a féltett babák. 🙂

A megrendelés során a Megjegyzés rovatba tüntessétek fel a nevet, amit szeretnétek a babaházra.

Kiürítés

Leírás

Számtalan előnyük mellett gyerekbarát termékeink oldószer- és szagmentesek, könnyen tisztíthatóak, környezetbarát nyomtatással készülnek. Az IKEA Flisat babaházmatricánk tökéletes választás azoknak, akik igazi DIY Anyukák, mert kiélhetik a bútor hack-elési vágyaikat. Azokra is gondoltunk, akik kevésbé motiváltak az otthoni kézműveskedésben, mert játszi könnyedséggel felrakhatóak, pillanatok alatt az átlagosból egyedi darabot varázsolhatsz egy prémium minőségű matrica segítségével.
Bútormatricáinkat német alapanyagra gyártjuk, magyar tervezői munkával. A letisztult design mellett nagy hangsúlyt kap nálunk az anyaghasználat. Sok gyártó termékét teszteltünk, mire rátaláltunk arra, ami a legjobb minőségű, és könnyen applikálható. Néhány év múlva, amikor más funkcióval ruháznátok fel a Flisat falipolcot, a matrica megfelelő előzetes felhelyezés esetén könnyedén eltávolítható róla, anélkül, hogy nyomot hagyna.*

A terméket kérheted (felár ellenében) laminálás nélkül vagy laminálva. Utóbbival egy vékony műanyag réteg kerül a matricára, így az strapabíróbbá válik. Azokhoz a termékekhez különösen ajánljuk, ahol közvetlenül a matrica felületén játszik a kisgyerek.

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem ismerjük a bútorod állapotát, minőségét, ezért felelősséget nem tudunk vállalni a visszaszedésre.

** Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes IKEA bútoroknál előfordul néhány milliméter méretbeli eltérés. Kérjük, matricavásárlás előtt mérd le a sajátodat.

*** Az IKEA bútor nem része a terméknek.

 

További információk

Matricaméret

Szélesség x Magasság: 51,2 cm x 39,3 cm