Rózsaszín és szürke a lakásban

Rózsaszín és szürke a lakásban

Egyre népszerűbb szín a lakberendezésben a rózsaszín és nekünk is egyre jobban tetszik. Persze nem bármelyik rózsaszín, hanem a púderes, pasztelles árnyalata, amit idén egyre többen megismertek rózsakvarc néven, mivel 2016 egyik Pantone színe is ez lett (PANTONE 13-1520). Idén először két hivatalos színt is választottak. a másik  egy hűvösebb kék árnyalat lett, a Serenity (PANTONE 15-3919), de ez a bejegyzés most nem róla szól.

Szóval nem tdni, hogy azért szeretjük-e mi is egyre jobban, mert az Év színe kinevezés miatt sokat találkozni vele mindenféle lakberendezéssel foglalkozó oldalakon vagy egyébként is felfigyeltünk volna rá előbb-utóbb, de tény, hogy egyre több rózsaszínes képet mentünk el Pinterest oldalunkra.

Egy biztos, nagyon nem mindegy, hogy melyik árnyalatot használjuk és az sem, hogy mivel párosítjuk. Nekünk szürkével a kedvencünk. Megnyugtató, diszkrét, letisztult és nyugalmat áraszt, bárhol is legyen a lakásban.

Dekorációs ötletek a rózsakvarc és szürke kombinációjával

Rózsaszín falak

Érdemes óvatosan bánni vele, azonban ha mértékkel és valóban a megfelelő árnyalatot használjuk, akkor elegáns, modern és meleget árasztó hangulatot tud hozni a nappaliba és a hálószobába is.


Forrás

 

Szólj hozzá!