Rólunk

Egy lakás sosem lehet igazán barátságos és otthonos dekoráció nélkül. A Rosie Boltban megtalálod mindazt, amitől szerintünk tökéletessé válhat egy hétköznapi otthon.

A stílusunk meghatározásán mi magunk is sokat gondolkodtunk, de nem igazán tudnánk egy-két szóval leírni. Ez talán azért is van, mert többféle stílust is szeretünk. Rajongunk a skandináv vonalért, ez több termékkategóriában is visszaköszön.
Szeretjük a természetességet, ezért gyakran találkozhatsz nálunk a természetből vett motívumokkal, virágokkal, madarakkal, egyszerű falevélmintákkal, de fülledt dzsungelhangulattal is.
Természetesen hatnak ránk is az aktuális trendek, így sokmindent beemelünk abból, ami a rengeteg külföldi blog és magazin olvasgatása közben inspirál minket.

A faliképeket és a falmatricákat mi magunk tevezzük és felkutattuk a legjobb nyomdákat a gyártáshoz. A falmatricáink minőségére különösen büszkék vagyunk, hiszen környezetbarát nyomdatechnológiával készülnek. Erről bővebben is lehet olvashatni a termékleírásokban.

Inspirálódj, vásárolj, érezd jól magad nálunk!

 

Üdv, Hello Rosie csapat

hello_rosie_home_decor