Bankkártyás fizetés

A Hello Rosie webáruházban lehetőséged van vásárlásaidat bankkártyával kifizetni a PayPal online fizetési rendszer segítségével.

A PayPal a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetésre.

Két módja van annak, ha PayPallal szeretnél fizetni.

1, Ha rendelkezel PayPal számlával, akkor az internetes vásárlások során nincs szükséged arra, hogy bankkártya-adataidat minden egyes vásárlás során megadd. Regisztrált PayPal tagként pozitív egyenleggel, vagy legalábbis a számládhoz regisztrált bankkártya segítségével néhány kattintással fizetheted a vásárlásodat.

A PayPal oldalán válaszd: LOG IN

2, Ha nem rendelkezel PayPal számlával, bankkártyáddal akkor is biztonságosan fizethetsz az oldalon keresztül előzetes regisztráció NÉLKÜL, dombornyomott bankkártyád adatainak megadásával.

A PayPal oldalán válaszd: PAY WITH DEBIT OR CREDIT CARD vagy CREATE AN ACCOUNT

Kérjük, itt add meg bankkártyád adatait, illetve elérhetőséget. A telefonszám beírásánál nincsen szükség az országkódra.

pl. 20 vagy 30 vagy 70 555 1234

A Create an Account résznél tetszőleges létező email címet és jelszót (8 karakter) tudsz megadni, ami később megegyszerűsíti további paypal vásárlásaidat, hiszen egy egyszeri belépés után az adatok megadása még egyszer szükségtelenné válik.

A PayPal azonnal feldolgozza a tranzakciókat (ez előny nekünk) és nem osztja meg a vásárló adatait a webáruház tulajdonossal (ez előny neked).