IKEA Lack Asztal Házi Kedvenc Fotójával

4790 Ft

Kutyások, cicások, figyelem, kedvencetek képével is dekorálhattok! 🙂

Küldd el nekünk saját fotódat a hello@rosie.hu email címre (minimum 6000×4600 pixel). Kapsz tőlünk egy látványtervet, és elfogadás után már készítjük is neked személyes bútormatricádat.

Leírás

Az IKEA LACK kisasztal jól passzol egy nagyobb előszobába, tökéletes egy kisgyerek számára játékhoz, de választhatod éjjeli szekrénynek, dohányzóasztalként a nappaliba, szóval szinte a lakás minden pontján funkciót találhatsz neki. Mivel a különböző helyiségeknek eltérő hangulata van, természetes elvárás a részünkről, hogy ez a kisasztal ezekhez alkalmazkodjon, ne lógjon ki a környezetéből. Pontosan ezért alkottuk meg Neked IKEA bútormatrica termékcsaládunkat. Velük nem csupán színt, de hangulatot is varázsolhatsz a kisasztalodnak – olyat, ami illeszkedik az otthonodhoz, és ahhoz a helyiséghez, ahova a bútor kerül. Így lesz egy kisasztalból valami igazán NAGYszerű!

Számtalan előnyük mellett gyerekbarát termékeink oldószer- és szagmentesek, könnyen tisztíthatóak, környezetbarát nyomtatással készülnek. Tökéletes választás azoknak, akik igazi DIY csajok, mert kiélhetik a bútor hack-elési vágyaikat. Azokra is gondoltunk, akik kevésbé motiváltak a bútorfelújításban, mert játszi könnyedséggel felrakhatóak, pillanatok alatt az átlagosból egyedi hangulatot teremthetsz, egyszerűen nem tudsz hibázni velük!

Bútormatricáinkat német alapanyagra gyártjuk, magyar tervezői munkával. A trendi, letisztult design mellett nagy hangsúlyt kap nálunk az anyaghasználat. Sok anyagot teszteltünk, mire rátaláltunk arra, ami a legjobb minőségű, és könnyen applikálható, ráadásul ha aktualitását veszti – mert a gyerekek sajnos felnőnek – megfelelő felhelyezés esetén könnyedén eltávolítható.*

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem ismerjük a bútorod állapotát, minőségét, ezért felelősséget nem tudunk vállalni a visszaszedésre.

** Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes IKEA bútoroknál előfordul néhány milliméter méretbeli eltérés. Kérjük, matricavásárlás előtt mérd le a sajátodat.

*** Az IKEA bútor nem része a terméknek.

 

További információk

Bútormatrica mérete

Szélesség x Magasság: 55 x 55 cm

LACK kisasztal mérete

Szélesség x Magasság: 55 x 55 cm