IKEA Flisat | Tűzoltóság

4980 Ft5980 Ft

A Ti kisfiatok is tűzoltó szeretne lenni, imád tüzet oltani, cicákat fáról menteni, és minden ünnepre tűzoltóautót kér a Nagymamától vagy a Jézuskától? Terveztünk Neked, pontosabban Neki az IKEA termékeiből egy olyan játékteret, ahonnan profi módon lehet riasztásokat intézni, segélyhívásokat fogadni, bevetésre indulni.
Válaszd az IKEA Flisat  falipolcot/babaházat, és készítsetek belőle a kis tűzoltóddal együtt igazi Tűzoltóságot!
Az anyukáknak is szeretnénk persze kedvezni, hiszen mostantól minden Lego, Playmobil, Tűzoltó Sam stb. figurának, emelőkosaras és parancsnoki autónak megvan a helye. Mennyivel izgalmasabb egy tűzoltóságra beparkolni a tűzoltóautóval, mint egyszerűen a helyükre tenni a játékokat! 🙂
Nagyon jól variálható matricákkal ez a termék a különböző nemű kistesóknál. Babaházból tűzoltóság vagy fordítva, ahogy a testvérek születnek.
Kiürítés

Leírás

Számtalan előnyük mellett gyerekbarát termékeink oldószer- és szagmentesek, könnyen tisztíthatóak, környezetbarát nyomtatással készülnek. Az IKEA Flisat babaházra/falipolcra felhelyezhető Tűzoltóság matricánk tökéletes választás azoknak, akik igazi DIY Anyukák, mert kiélhetik a bútor hack-elési vágyaikat. Azokra is gondoltunk, akik kevésbé motiváltak az otthoni kézműveskedésben, mert játszi könnyedséggel felrakhatóak, pillanatok alatt az átlagosból egyedi darabot varázsolhatsz egy prémium minőségű matrica segítségével.
Bútormatricáinkat német alapanyagra gyártjuk, magyar tervezői munkával. A trendi, letisztult design mellett nagy hangsúlyt kap nálunk az anyaghasználat. Sok gyártó termékét teszteltünk, mire rátaláltunk arra, ami a legjobb minőségű, és könnyen applikálható. Néhány év múlva, amikor más funkcióval ruháznátok fel a Flisat falipolcot, a matrica megfelelő előzetes felhelyezés esetén könnyedén eltávolítható róla, anélkül, hogy nyomot hagyna.*

A terméket kérheted (felár ellenében) laminálás nélkül vagy laminálva. Utóbbival egy vékony műanyag réteg kerül a matricára, így az strapabíróbbá válik. Azokhoz a termékekhez különösen ajánljuk, ahol közvetlenül a matrica felületén játszik a kisgyerek.

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem ismerjük a bútorod állapotát, minőségét, ezért felelősséget nem tudunk vállalni a visszaszedésre.

** Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes IKEA bútoroknál előfordul néhány milliméter méretbeli eltérés. Kérjük, matricavásárlás előtt mérd le a sajátodat.

*** Az IKEA bútor nem része a terméknek.

 

További információk

Matricaméret

Szélesség x Magasság: 51,2 cm x 39,3 cm