IKEA Bútormatrica Zöld Sarok

4290 Ft7290 Ft

Tudtátok, hogy az idei év színe a zöld? Persze nem csak ezért örök divat. Jól illeszkedik a lakás különböző helyiségeibe. Tedd egyedivé a bútorodat, és vidd be a természet üdeségét az otthonodba!

Kiürítés

Leírás

Az IKEA KALLAX (korábban EXPEDIT) polcrendszer igazi IKEA klasszikusnak számít. A gyerekszobában vagy a babaszobában is igazán jó szolgálatot tesz játék- és ruhatárolásra, vagy gyerekkönyvek számára. Ha egy ilyen izgalmas és vidám helyre kerül a KALLAX, mint egy gyerek- vagy babaszoba, miért is ne kaphatna egy klassz, egyedi kinézetet, ami igazán illik az otthonotokba? A Hello Rosie IKEA bútormatrica segít Neked átvarázsolni az átlagosat különlegessé!

IKEA bútormatrica család

Számtalan előnyük mellett gyerekbarát termékeink oldószer- és szagmentesek, környezetbarát nyomtatással készülnek, ezért bátran tapizhatják a legkisebbek is. 🙂 Az anyukákat is kíméljük, mert játszi könnyedséggel felrakhatóak, szinte pillanatok alatt az átlagosból egyedi hangulatot teremthetsz, ráadásul könnyedén tisztíthatóak!

Bútormatricáinkat német alapanyagra gyártjuk, magyar tervezői munkával. A főleg skandináv stílusú, letisztult design mellett nagy hangsúlyt kap a Hello Rosie-nál az anyaghasználat. Sok gyártó termékét teszteltünk, mire rátaláltunk arra, ami a legjobb minőségű, és könnyen applikálható, ráadásul ha aktualitását veszti – mert a gyerekek sajnos felnőnek – megfelelő felhelyezés esetén később könnyedén eltávolítható.*

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem ismerjük a bútorod állapotát, minőségét, ezért felelősséget nem tudunk vállalni a visszaszedésre.

** Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes IKEA bútoroknál előfordul néhány milliméter méretbeli eltérés. Kérjük, matricavásárlás előtt mérd le a sajátodat.

*** Az IKEA bútor nem része a terméknek.

 

További információk

Méretek N/A
KALLAX típusa

2×2 polc, 1×4 vagy 2×4 vagy 4×4 polc

KALLAX matricaméretek

2×2 polc: 39×77 cm
1×4 polc: 39×147 cm
2×4 polc: 39×147 cm
4×4 polc: 39×147 cm