IKEA Lack Bútormatrica Fehérmálna

4980 Ft

Olyan terméket szerettünk volna készíteni Nektek, ami a cukiságfaktor mellett egy kis eleganciát kap a fehér szín által. Visszafogott hercegnőknek! 🙂

Leírás

Az IKEA LACK kisasztal jól passzol egy nagyobb előszobába, tökéletes egy kisgyerek számára játékhoz, de választhatod éjjeli szekrénynek, dohányzóasztalként a nappaliba, szóval szinte a lakás minden pontján funkciót találhatsz neki. Mivel a különböző helyiségeknek eltérő hangulata van, természetes elvárás a részünkről, hogy ez a kisasztal ezekhez alkalmazkodjon, ne lógjon ki a környezetéből. Pontosan erről szól a Hello Rosie IKEA bútormatrica termékcsaládja. Velük nem csupán színt, de hangulatot is varázsolhatsz a kisasztalodnak – olyat, ami illeszkedik az otthonodhoz, és ahhoz a helyiséghez, ahova a bútor kerül. Így lesz egy kisasztalból valami igazán NAGYszerű!

Számtalan előnyük mellett gyerekbarát termékeink oldószer- és szagmentesek, könnyen tisztíthatóak, környezetbarát nyomtatással készülnek. Tökéletes választás azoknak, akik igazi DIY csajok, mert kiélhetik a bútor hack-elési vágyaikat. Azokra is gondoltunk, akik kevésbé motiváltak a bútorfelújításban, mert játszi könnyedséggel felrakhatóak, pillanatok alatt az átlagosból egyedi hangulatot teremthetsz, egyszerűen nem tudsz hibázni velük!

Bútormatricáinkat német alapanyagra gyártjuk, magyar tervezői munkával. A trendi, letisztult design mellett nagy hangsúlyt kap nálunk az anyaghasználat. Sok anyagot teszteltünk, mire rátaláltunk arra, ami a legjobb minőségű, és könnyen applikálható, ráadásul ha aktualitását veszti – mert a gyerekek sajnos felnőnek – megfelelő felhelyezés esetén könnyedén eltávolítható.*

* Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem ismerjük a bútorod állapotát, minőségét, ezért felelősséget nem tudunk vállalni a visszaszedésre.

** Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes IKEA bútoroknál előfordul néhány milliméter méretbeli eltérés. Kérjük, IKEA bútormatrica vásárlása előtt mérd le a sajátodat.

*** Az IKEA bútor nem része a terméknek.

 

További információk

Bútormatrica mérete

Szélesség x Magasság: 55 x 55 cm

LACK kisasztal mérete

Szélesség x Magasság: 55 x 55 cm