IKEA Bútormatrica Cica Szívvvel

6290 Ft

Letisztult fekete-fehér design és kedves grafika azoknak, akik szerint a kevesebb több. Öltöztesd fel a Kallax polcotokat, vigyél ezzel a bútormatricával vidámságot az otthonotokba, és a legkisebb családtag(ok) szobájába!

Leírás

Az IKEA KALLAX (korábban EXPEDIT) polcrendszer igazi IKEA klasszikusnak számít. A gyerekszobában vagy a babaszobában is igazán jó szolgálatot tesz játék- és ruhatárolásra, vagy gyerekkönyvek számára. Ha egy ilyen izgalmas és vidám helyre kerül a KALLAX, mint egy gyerek- vagy babaszoba, miért is ne kaphatna egy klassz, egyedi kinézetet, ami igazán illik az otthonotokba? A Hello Rosie “IKEA Cica szívvel” bútormatrica segít Neked átvarázsolni az átlagosat különlegessé!

IKEA bútormatrica család

Számtalan előnyük mellett gyerekbarát termékeink oldószer- és szagmentesek, környezetbarát nyomtatással készülnek, ezért bátran tapizhatják a legkisebbek is. 🙂 Az anyukákat is kíméljük, mert játszi könnyedséggel felrakhatóak, szinte pillanatok alatt az átlagosból egyedi hangulatot teremthetsz, ráadásul könnyedén tisztíthatóak!

Bútormatricáinkat német alapanyagra gyártjuk, magyar tervezői munkával. A főleg skandináv stílusú, letisztult design mellett nagy hangsúlyt kap a Hello Rosie-nál az anyaghasználat. Sok gyártó termékét teszteltünk, mire rátaláltunk arra, ami a legjobb minőségű, és könnyen applikálható, ráadásul ha aktualitását veszti – mert a gyerekek sajnos felnőnek – megfelelő felhelyezés esetén később könnyedén eltávolítható.*

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem ismerjük a bútorod állapotát, minőségét, ezért felelősséget nem tudunk vállalni a visszaszedésre.

** Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes IKEA bútoroknál előfordul néhány milliméter méretbeli eltérés. Kérjük, matricavásárlás előtt mérd le a sajátodat.

*** Az IKEA bútor nem része a terméknek.

 

További információk

KALLAX 2 x 2 méret

Szélesség x Mélység x Magasság: 77 x 39 x 77 cm

Bútormatrica méret

Szélesség x Magasság: 39 x 77 cm