IKEA Bútormatrica Virágözön

7480 Ft

A bútorok felöltöztetésénél a felnőttekre is gondoltunk, elsősorban (bocs, fiúk! :)) Rátok, Csajok, Lányok, Anyukák! Az örök tavasz költözik be a lakásotokba ezzel a romantikus virágkoszorúval. Csodásan mutat egy letisztult, fehér környezetben!

Leírás

A legendás IKEA MALM komód méltán az egyik legnépszerűbb IKEA termék; különböző kivitelei minden korosztály számára a praktikumot testesítik meg. Letisztult tervezése  pedig tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy még ennél is többet hozzunk ki belőle! A Hello Rosie bútormatricáival a MALM bútorodnak a praktikum mellé stílusos kinézetet is kölcsönözhetsz. IKEA bútormatrica termékeink között találsz romantikusat, letisztult vonalakat, geometrikus mintákat, és persze a legkisebbek számára is terveztünk kedves és vagány témákat.

Számtalan előnyük mellett gyerekbarát termékeink oldószer- és szagmentesek, könnyen tisztíthatóak, környezetbarát nyomtatással készülnek. Tökéletes választás azoknak, akik igazi DIY csajok, mert kiélhetik a bútor hack-elési vágyaikat. Azokra is gondoltunk, akik kevésbé motiváltak a bútorfelújításban, mert játszi könnyedséggel felrakhatóak, pillanatok alatt az átlagosból egyedi hangulatot teremthetsz, egyszerűen nem tudsz hibázni velük!

Bútormatricáinkat német alapanyagra gyártjuk, magyar tervezői munkával. A trendi, letisztult design mellett nagy hangsúlyt kap nálunk az anyaghasználat. Sok gyártó termékét teszteltünk, mire rátaláltunk arra, ami a legjobb minőségű, és könnyen applikálható, ráadásul ha aktualitását veszti – mert a gyerekek sajnos felnőnek – megfelelő felhelyezés esetén könnyedén eltávolítható.*

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem ismerjük a bútorod állapotát, minőségét, ezért felelősséget nem tudunk vállalni a visszaszedésre.

** Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes IKEA bútoroknál előfordul néhány milliméter méretbeli eltérés. Kérjük, matricavásárlás előtt mérd le a sajátodat.

*** Az IKEA bútor nem része a terméknek.

 

További információk

Bútormatrica mérete

Szélesség x Magasság: 80 x 20,2 (A csomag 3 db matricát tartalmaz.)

MALM méret

Szélesség x Mélység x Magasság : 80 x 48 x 78 cm